Dijkos Projects ontwikkelt oplossingen voor de horeca; 1.5 the New Way of Life.

Dijkos Projects 1.5 the new life

Het kabinet heeft drastische maatregelen moeten treffen omtrent de COVID-19 uitbraak. Iedereen dient zich aan de RIVM maatregelen te houden. Een van die maatregelen is: 1,5 meter afstand houden van elkaar. Sommige bedrijven liggen helaas helemaal stil door de Corona crisis, zoals bijvoorbeeld de horeca sector.

Als Nederlands productiebedrijf denken wij graag mee in creatieve en innovatieve oplossingen. Zo hebben wij namelijk drie producten ontwikkelt en vervaardigd, waardoor horecagasten op een gepaste afstand van 1,5 meter uit elkaar zitten. De producten nemen weinig ruimte in beslag, waardoor het aantal zitplaatsen minimaal zal afnemen.

De oplossing bestaat uit:

  • een aluminium verlengstuk
  • een tafelafscheiding bestaande uit twee losse schermen
  • en een afscheidingsscherm van plexiglas

1.5 The New Way of Life: Verlengstuk

Het gecoate verlengstuk is gemaakt van aluminium en is toepasbaar op alle vierkante en ronde horecatafels. Het verlengstuk heeft een lengte van 30cm wat op elke zijde van een tafel geplaatst kan worden. Door aan tegenoverstaande zijdes een verlengstuk te plaatsen hanteert u de 1.5 meter maatregel.

Het verlengstuk wordt door middel van beugels bevestigd aan een tafel, waardoor het demontabel is.

1.5 The New Way of Life: Tafelafscheiding

De aluminium tafelafscheiding bestaat uit twee losse schermen van plexiglas. Het plexiglas bevindt zich in een frame wat rust op een koker. De koker wordt op de hoek van de tafel bevestigd door middel van een beugel, zodat er niet geboord hoeft te worden in de tafel. De losse schermen worden naar buiten gedraaid, wanneer er gasten plaats nemen aan de tafel. Op deze manier worden de tafels horizontaal van elkaar afgescheiden worden. Het plexiglas biedt bescherming tegen besmetting door de persoon naast u. De persoon tegenover u zit ook op een gepaste afstand van 1,5 meter door het verlengstuk van de tafel. Het bijkomend voordeel van de scheidingswand is dat de tafels dichter op elkaar geplaatst kunnen worden, waardoor het aantal zitplaatsen niet verloren gaat.

1.5 The New Way of Life: Losstaand afscheidingsscherm

Het afscheidingsscherm is verplaatsbaar en voorzien van plexiglas. Het afscheidingsscherm is verkrijgbaar in de hoogte 150cm. Dit afscheidingsscherm is voorzien van gaten in de voetplaat, zodat er haringen in geplaatst kunnen worden. Hierdoor is het bestand tegen wisselende weersinvloeden. Er kan optioneel een beugel bijgeleverd worden, zodat het scherm gemakkelijk aan de tafel bevestigd kan worden. Zo hoeft het afscheidingsscherm niet aan de grond bevestigd te worden en is het geschikt voor buiten.

 

bestelling dijkos projects

Bestelling plaatsen

Het verlengstuk en de uitschuifbare rail zijn ideaal te combineren op uw tafels. Zo wordt er ten alle tijden aan de maatregelen voldaan. Hierdoor creëert u een setting met voldoende afstand tussen mensen aan één tafel en verliest u weinig oppervlakte. Bestelling op aanvraag.

bestelling plaatsen

Picknicktafels voor 1.5 meter samenleving én daarna

Naast de 1.5 the new Life horecatafels heeft Dijkos Projects ook picknicktafels ontwikkeld voor de 1.5 meter samenleving én daarna. Bekijk de unieke picknicktafels hier:

1.5 m picknicktafels

Picknicktafel ovaal 1,5 meter afstand
Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen om uw tafels te laten voldoen aan de maatregelen? Neem hieronder contact op en wij helpen u verder.
Bel Locatie Mail