Dijkos Projects

Dijkos is een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in metaalbewerking. Bijna 30 jaar geleden begonnen wij met het produceren van onderstellen voor tafels en bedden. Doordat wij productie en design in eigen hand hebben zijn er talloze mogelijkheden te bedenken met staal. Hieruit is 20 jaar geleden het idee ontstaan om lampen te ontwikkelen welke tot op de dag van vandaag worden verkocht onder de naam ZTaHL. Wij blijven op het gebied van producten door ontwikkelen, waardoor er steeds nieuwe productgroepen ontstaan. In ons totaalpakket bieden wij inmiddels ook groenoplossingen aan van onze dochteronderneming GRØNN.

Uit de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor ruimtes is Dijkos Projects opgericht. Een divisie van Dijkos welke zich richt op project inrichtingen van horecagelegenheden, kantines en kantoren. Wij positioneren ons als totaalleverancier, waardoor wij de invulling kunnen geven aan een ruimte na de totstandkoming van het ontwerp door architecten of projectinrichters.

Het aanbod van Dijkos Projects bestaat uit verlichting, indoor tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels.

Social return

Dijkos biedt werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en daarom zijn wij PSO gecertificeerd. Het hebben van werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dijkos wil een rol van betekenis spelen voor deze mensen door het aanbieden van sociale werkplekken. Dit geldt zowel voor het detacheren van vakkrachten als het uitbesteden van verschillende handelingen binnen het productieproces. Samenwerken zit hoog in ons vaandel en hier hechten wij waarde aan. Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te bieden. Meer weten over ons PSO keurmerk? Lees dan hier verder.

Het team

Om een project te realiseren is er vakkundig personeel nodig met de juiste kennis en vaardigheden. Hier willen wij u graag voorstellen aan ons team, waar vakmanschap gecombineerd wordt met betrokkenheid.

Jules ter Maaten

Jules ter Maaten

Marketing & sales professional

Victor Smits

Victor Smits

Sales Manager

Tom van Dalen

Tom van Dalen

Chef magazijn

Jeroen Bouw

Jeroen Bouw

Coördinator binnendienst

Job Kivits

Job Kivits

Chef werkplaats

Bart van Dijk

Bart van Dijk

Eigenaar

Productie

Niet altijd zichtbaar maar wel heel belangrijk; ons vakkundige team achter de schermen. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie van ons assortiment en de logistiek hiervan. Door jarenlange ervaring als staalbewerkingsbedrijf zijn de afdelingen goed op elkaar ingespeeld, waardoor het productieproces efficiënt verloopt onder één dak. Ons vakkundige team bestaat uit de afdelingen voorbewerking, zettechniek, kanten, lassen, elektrotechniek magazijn en 3D-tekenen.

Dijkos productie teamfoto
Bel Locatie Mail