Picknicktafels voor 1,5 meter samenleving én daarna

Dijkos Projects picknicktafel

Dijkos Projects ontwikkelt picknicktafel met 1,5 meter afstand

Het kabinet heeft drastische maatregelen moeten treffen omtrent de COVID-19 uitbraak. Iedereen dient zich aan de RIVM maatregelen te houden. Een van die maatregelen is: 1,5 meter afstand houden van elkaar. Sommige bedrijven liggen helaas helemaal stil door de corona crisis, zoals bijvoorbeeld de horeca sector. Bij vitale beroepsgroepen en verschillende groothandels, webshops en supermarkten gaat het werk gewoon door, zij hebben het nu juist ontzettend druk. Fijn, maar ook lastig om 1,5 meter afstand van je collega’s te houden gedurende de werkdag en tijdens pauzes.

Als Uden’s bedrijf dat is gevestigd in het epicentrum tijdens de corona uitbraak, denken wij graag mee in creatieve en innovatieve oplossingen. Zo hebben wij namelijk picknicktafels ontwikkeld waar mensen op gepaste afstand, namelijk 1,5 meter, uit elkaar zitten. Zo wordt er ten allen tijden aan de maatregelen voldaan. Hierdoor creëert u een setting met voldoende afstand tussen mensen aan één tafel.

Picknicktafel mogelijkheden

Het is nog onduidelijk hoelang we ons aan deze maatregelen moeten houden, maar dit kan méér dan een jaar duren zeggen deskundigen. De picknicktafel biedt ook toegevoegde waarde, wanneer de maatregelen versoepeld worden. Het aantal zitplaatsen van deze picknicktafel kan namelijk via verschillende opties uitgebreid worden:

  • De hoeken van de tafels zijn afgeschuind, waardoor u op de hoeken gemakkelijk uw eigen terrasstoelen kunt bijschuiven. Zo kunt u op een kleiner oppervlakte meer zitplaatsen creëren en hebben mensen geen last van scherpe hoeken. +4 zitplaatsen
  • De 1-zits planken zijn demontabel en kunnen worden voorzien van 2-zits planken. +4 zitplaatsen
  • Wanneer u twee tegenoverstaande 1-zits planken voorziet van 2-zits planken kunt u vier terrasstoelen op de hoeken plaatsen, waardoor de toegankelijkheid niet verloren gaat. +6 zitplaatsen

Optioneel: De 2-zits planken zijn los verkrijgbaar.

Kenmerken picknicktafel met 1,5 meter afstand

 

    100% Made in Holland

    Duurzaam bamboe hout

    Productie in onze eigen fabriek in Uden

    Kwalitatief, duurzaam en ijzersterk

    Maatwerk mogelijk

    Voldoet aan de getroffen maatregelen vanuit het kabinet/RIVM

 

Outdoor picknicktafels van Dijkos Projects

De lente is inmiddels aangebroken en dus brengen we graag tijd buiten door. Helaas kunnen we niet op openbare terrassen zitten tijdens de corona crisis. Dus tijd om onze eigen tuin lente/zomer proof te maken! Zodat we kunnen genieten van van het weer, het buiten lunchen en dineren, bbq’s of gewoon een krantje lezen in de zon.

Dijkos Projects is al ruim dertig jaar een staalbewerkingsbedrijf waar wij ontwerp en productie in eigen hand hebben. Naast de productie van verlichting, groenoplossingen en indoor tafels maken wij ook outdoor picknicktafels.

Naast ons ruime aanbod outdoor picknicktafels, kunnen picknicktafels ook op maat worden gemaakt precies naar uw wensen. U heeft inspraak in het gehele ontwerp van de tafel, van materiaal onderstel tot de gekozen kleur. Welke picknicktafel is geschikt voor uw terras voor de zomer van 2020?

Kenmerken

  •     100% Made in Holland
  •     Maatwerk
  •     Productie in onze eigen fabriek in Uden
  •     Kwalitatief, duurzaam en ijzersterk
Picknicktafel ovaal 1,5 meter afstand

Horeca oplossingen VOOR 1.5 METER SAMENLEVING ÉN DAARNA

Naast de 1.5 meter picknicktafels heeft Dijkos Projects ook oplossingen ontwikkeld voor de 1.5 meter samenleving én daarna. Bekijk de unieke oplossingen hier:

1.5 the new Way of Life

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE COLLECTIE PICKNICKTAFELS? NEEM HIERONDER CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail