Bedankt voor uw bestelling!

Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling!

Bij deze delen wij graag wat handige tips over de montage en het gebruik van onze 1,5 meter oplossing: THE NEW WAY OF LIFE. Loop de do’s en don’ts even door, dan kunt u direct aan de slag wanneer de producten geleverd zijn.

01

Afscheidingsschermen & verlengstukken

De afscheidingsschermen zijn bedoeld om tussen tafels te staan, om eventuele besmettingen te voorkomen. Het is dus niet de bedoeling dat mensen aan de tafelafscheiding schermen of de losstaande schermen gaan hangen. Daarnaast zijn ook de verlengstukken niet bedoeld om op te hangen. Bij uw levering van de verlengstukken vindt u een sticker wat dit aangeeft. Deze kunt u op de verlengstukken plakken, om onnodige schade te voorkomen.

02

Pas op met wind

De afscheidingsschermen en tafelafscheiding zijn gemaakt van aluminium en plexiglas. Hierdoor kunnen de oplossingen zowel binnen als buiten op het terras geplaatst worden. Maar pas wel op met wind, net zoals bij grote parasols kunnen de oplossingen met plexiglas wellicht niet alle windvlagen doorstaan. Haal de producten bij flinke wind tijdig naar binnen. In de voetplaat van de losstaande afscheidingsschermen vindt u gaten. U kunt door middel van haringen de schermen verankeren aan de grond.

03

Schoonmaken

Aangezien we tijdens de corona crisis extra alert zijn op hygiƫne, is het verstandig om de 1,5 meter oplossingen regelmatig met een vochtige doek en desinfectie middel af te nemen. De oplossingen zijn gemaakt van aluminium en plexiglas, dus deze kunnen veel soorten schoonmaakmiddelen verdragen. Kijk wel uit met schuursponsjes of vloeibaar schuurmiddel op het plexiglas scherm, dit kan namelijk voor krassen zorgen.

 

Wij wensen uw veel succes in de periode die eraan komt vanaf 1 juni!

Bel Locatie Mail