Groenoplossingen verwerkt in een café met stalen frames

PROJECTINRICHTERS & INTERIEURARCHITECTEN

Dijkos Projects heeft een breed assortiment aan producten. U kunt daarbij denken aan verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels. Onze basis? Staal! In samenwerking met projectinrichters en interieurarchitecten hebben wij al verschillende projecten gerealiseerd waarbij staal het belangrijkste materiaal vormde. Heeft u een uniek meubel ontworpen voor een ruimte? Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij hebben de productie in eigen beheer en denken met u mee naar de meest ideale oplossing. Doordat de product in eigen beheer is, is maatwerk ook geen enkel probleem. Op deze manier van samenwerken kunt u uw focus houden op het creatieve aandeel van het ontwerp en bieden wij ondersteuning en ontlasten wij u in de realisatie ervan. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Horeca inrichtingen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw horeca inrichting? Bij Dijkos Projects bent u aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en kijken samen met u wat mogelijk is voor uw ruimte(s). Hieronder zijn horeca inrichtingen te zien van opdrachtgevers die u voorgingen.

Bekijk projecten

Voorbeeld horeca inrichting Grandcafé Floryn
Voorbeeld kantoorinrichting

Kantoor

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw kantoor inrichting? Ook dan bent u bij Dijkos Projects aan het juiste adres! Hieronder zijn kantoor inrichtingen te zien van opdrachtgevers die u voorgingen.

Bekijk projecten

Kantine inrichtingen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw kantine inrichting? Bij Dijkos Projects bent u aan het juiste adres. Hieronder zijn kantine inrichtingen te zien van opdrachtgevers die u voorgingen.

Bekijk projecten

Voorbeeld kantine inrichting Jumbo
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U benieuwd WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail