Groenoplossingen verwerkt in een café met stalen frames

PROJECTINRICHTERS & INTERIEURARCHITECTEN

Dijkos Projects heeft een breed assortiment aan producten, waaronder verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels met als basis: staal. Hierdoor kunnen wij u goed aanvullen in de realisatie na de totstandkoming van een ontwerp. Wij denken in oplossingen en mogelijkheden. In samenwerking met projectinrichters en interieurarchitecten hebben wij verschillende projecten gerealiseerd waar wij de realisatiefase aan de hand van het interieurontwerp uit handen nemen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in staal maatwerk. Heeft u een uniek meubel ontworpen voor een ruimte, dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij hebben de productie in eigen beheer en denken desgewenst met u mee naar de meest ideale oplossing. Op deze manier van samenwerken kunt u uw focus houden op het creatieve aandeel van het ontwerp en bieden wij ondersteuning en ontlasten wij u in de realisatie ervan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Horeca inrichtingen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw Horeca inrichting? Bij Dijkos Projects bent u aan het juiste adres. Hieronder zijn horeca inrichtingen te zien van opdrachtgevers die u voorgingen.

Bekijk projecten

Voorbeeld horeca inrichting Grandcafé Floryn
Voorbeeld kantoorinrichting

Kantoor

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw kantoor inrichting? Bij Dijkos Projects bent u aan het juiste adres. Hieronder zijn kantoor inrichtingen te zien van opdrachtgevers die u voorgingen.

Bekijk projecten

Kantine inrichtingen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw kantine inrichting? Bij Dijkos Projects bent u aan het juiste adres. Hieronder zijn kantine inrichtingen te zien van opdrachtgevers die u voorgingen.

Bekijk projecten

Voorbeeld kantine inrichting Jumbo
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U benieuwd WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail