Dijkos Projects

Dijkos Projects is al 30 jaar producent van unieke stalen meubels, tafels en lampen voor de horeca, retail en kantoren. Op basis van schetsen van een interieurarchitect lassen, snijden en laseren we maatwerk oplossingen die perfect passen in jouw restaurant, kantine of café. Doordat wij zowel het ontwerp als de productie in eigen beheer hebben, kunnen we letterlijk alles maken van staal.

Wij zijn creatief en innovatief waardoor we altijd in staat zijn om jou en jouw gasten te verrassen met unieke stalen producten.

Social return

Dijkos biedt werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en daarom zijn wij PSO gecertificeerd. Het hebben van werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dijkos wil een rol van betekenis spelen voor deze mensen door het aanbieden van sociale werkplekken. Dit geldt zowel voor het detacheren van vakkrachten als het uitbesteden van verschillende handelingen binnen het productieproces. Samenwerken zit hoog in ons vaandel en hier hechten wij waarde aan. Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te bieden. Meer weten over ons PSO keurmerk? Lees dan hier verder.

Het team

Om een project te realiseren is er vakkundig personeel nodig met de juiste kennis en vaardigheden. Hier willen wij u graag voorstellen aan ons team, waar vakmanschap gecombineerd wordt met betrokkenheid.

Jules ter Maaten

Jules ter Maaten

Marketing & sales professional

Victor Smits

Victor Smits

Sales Manager

Tom van Dalen

Tom van Dalen

Chef magazijn

Jeroen Bouw

Jeroen Bouw

Coördinator binnendienst

Job Kivits

Job Kivits

Chef werkplaats

Bart van Dijk

Bart van Dijk

Eigenaar

Productie

Niet altijd zichtbaar maar wel heel belangrijk; ons vakkundige team achter de schermen. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie van ons assortiment en de logistiek hiervan. Door jarenlange ervaring als staalbewerkingsbedrijf zijn de afdelingen goed op elkaar ingespeeld, waardoor het productieproces efficiënt verloopt onder één dak. Ons vakkundige team bestaat uit de afdelingen voorbewerking, zettechniek, kanten, lassen, elektrotechniek magazijn en 3D-tekenen.

Dijkos productie teamfoto
Bel Locatie Mail