Werkwijze

Dijkos Projects voorziet u altijd van de juiste productoplossingen. Wij denken met u mee over de invulling van een project en hoe we dit gaan realiseren. Wij werken met vakkundig personeel waardoor wij u van elke behoefte kunnen voorzien. Om het proces succesvol te laten verlopen, doorlopen we de volgende stappen:

01

Intake

Elk project start met een persoonlijk gesprek, waarin wij uw wensen in kaart brengen. Daarnaast geven wij tijdens de intake advies over de mogelijkheden. Door onze eindeloze maatwerk opties kunnen wij elke ruimte voorzien van de juiste inrichting. Uiteraard komen wij langs om uw ruimte te bezichtigen en zo de geschikte oplossing te vinden.

02

Offerte

Zodra wij uw wensen in kaart gebracht hebben, gaan wij aan de slag. Wij kijken op welke werkwijze we het plan het beste kunnen realiseren. Wij denken namelijk in oplossingen en mogelijkheden. Wanneer wij alles in kaart gebracht hebben, ontvangt u een terugkoppeling in een goed uitgewerkt voorstel.

03

Inmeten en produceren

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij aan de slag met een technische tekening om de producten zo te maken dat het past binnen de ruimte. De technische tekening wordt altijd met de opdrachtgever gedeeld, zodat u hier nog een akkoord op kan geven. Vervolgens gaat onze productie aan de slag om het te realiseren.

04

Uitvoering

De uitvoering van het project geschiedt volgens de afspraken die in het offertetraject zijn gemaakt. Wij staan ervoor open om met andere partijen samen te werken om zo het beste resultaat te realiseren en te voldoen aan de verwachtingen. Er wordt altijd gecontroleerd of de juiste producten geleverd en aanwezig zijn.

05

Oplevering

Op de dag van oplevering lopen we alles met u door. Mocht er onverwachts iets niet naar wens zijn, dan herstellen wij dat direct, indien mogelijk. Maar ook daarna kunt u bij ons terecht met uw vragen of verdere ondersteuning met betrekking tot het opgeleverde project.

Bel Locatie Mail