Horeca inrichting met Dijkos Projects

Dijkos Projects combineert creativiteit en functionaliteit voor de meest uiteenlopende horeca inrichtingen. Wat begint met een droom of idee, maken wij werkelijkheid. Dit resulteert in tastbare ontwerpen die aansluiten bij uw visie. Wij verzorgen complete horeca inrichtingen, waarbij uw wensen centraal staan. Dijkos Projects is totaalleverancier. Hierdoor kunnen wij gehele horecazaken inrichten. Van meubels tot verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier onze producten

Horeca meubels

Bij de inrichting van een horecazaak zijn meubels belangrijk voor het creëren van de juiste beleving en een prettige sfeer. Het interieur is daarom van grote invloed op het gevoel dat gasten krijgen in uw zaak. We streven daarom naar een inrichting waarbij gasten zich welkom voelen. Én geïnspireerd raken. Precies ontworpen en uitgevoerd volgens uw wensen. Er zijn diverse mogelijkheden bij Dijkos Projects. Zo kunt u tafels geheel naar wens samenstellen. Naast complete tafels leveren wij ook losse onderstellen, stoelen en overige staaloplossingen. Bent u geïnteresseerd in onze producten?

Neem contact met ons op

Interieur bar bij Hotel Mainz by Marriott
Detailfot van het flessenrek bij de bar van brasserie Pastis

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, dat weet iedereen. Verras bezoekers daarom met groene en circulaire producten. In samenwerking met zusteronderneming GRØNN bieden wij duurzame oplossingen aan voor horecaondernemingen. Dankzij deze producten kunt u overal van de natuur genieten. Wij bieden flexibiliteit in de ontwerpfase en diverse mogelijkheden tot maatwerk. Dit maakt Dijkos Project geschikt voor iedere horeca inrichting.

Groenoplossingen zien er niet alleen prachtig uit, ze hebben op tal van andere vlakken positieve effecten. Ze verminderen stress, zorgen voor schone en frisse lucht, verbeteren de akoestiek en werken verkoelend. En dat zijn natuurlijk prettige voordelen voor een horeca inrichting! 

GRØNN levert onder andere mobiele groenoplossingen, vaste plantenbakken en duurzame producten voor zowel interieur als exterieur. Kunnen wij u helpen met duurzame en circulaire producten voor uw horecazaak? 

Neem contact met ons op

Horeca verlichting

Goede verlichting is ontzettend belangrijk in een ruimte. De juiste verlichting kunnen een simpele bar omtoveren tot een echte blikvanger. Durf daarom te investeren in een lichtplan en advies. Wij van Dijkos zijn al ruim twintig jaar verlichtingsproducent. Onze verlichting wordt verkocht onder de naam ZTaHL. Wij ontwerpen en produceren de gehele collectie zelf. Vakmanschap staat centraal binnen ons bedrijf. Vandaar dat onze verlichting van A tot Z vervaardigd worden in onze eigen werkplaats in Uden. Naast de algemene collectie, zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk. Specifieke afmetingen, kleuren of design bespreken is daarom geen probleem.

Benieuwd welke horeca inrichtingen Dijkos Projects heeft mogen realiseren? 

Bekijk onze projecten

Een stalen wand met decoratie bij Restaurant Cusco
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U benieuwd WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail