Hotel inrichting met Dijkos Projects

De locatie van een hotel is voor hotelgasten uiteraard belangrijk, maar de prettige, luxe en aantrekkelijke hotel inrichting is zeker zo belangrijk. Een plek waarin gasten kunnen ontspannen en genieten van de prachtige en inspirerende uitstraling.  

Tegenwoordig verwachten gasten ook meer van een hotel dan vroeger. Stijlvolle kamers met passende meubelstukken, een restaurant met goede menukaart en een fraai interieur, een mooie lobby waarin de gasten zich welkom voelen en een inspirerende stijl die door het gehele hotel is doorgevoerd. Een stijl waarin iedereen zich prettig voelt, en rust en comfort ervaart.  

Om hotelgasten een aangenaam verblijf te bieden met rust en comfort, is de uitstraling van een hotel uitermate belangrijk. Dijkos Projects verzorgt complete hotelinrichtingen. Wij horen graag wat de wensen zijn en geven professioneel advies. Dijkos Projects is totaalleverancier, waardoor wij gehele hotels kunnen inrichten. En door onze eindeloze maatwerk opties kunnen wij elke ruimte voorzien van de juiste inrichting.  

Hotel meubels

De inrichting van hotels komt vaak aan op maatwerk meubels. Precies ontworpen en uitgevoerd volgens jullie wensen. Op het gebied van maatwerk meubels zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw tafel geheel naar wens samenstellen. Er dienen een aantal keuzes gemaakt te worden, zodat wij de tafel voor u kunnen realiseren. 

Wij adviseren altijd in de juiste maat onderstel bij het gekozen blad. Naast complete tafels leveren wij ook losse onderstellen. We ontwerpen en produceren deze tafel onderstellen in elke gewenste maatvoering. 

Interieur bar bij Hotel Mainz by Marriott
Detailfot van het flessenrek bij de bar van brasserie Pastis

Groene uitstraling

Niet alleen uw hotelkamer, maar ook de lobby, lounge en restaurant kunt u een indrukwekkende hotel inrichting geven. In samenwerking met zusteronderneming GRØNN biedt Dijkos Projects inventieve groenoplossingen aan. Dankzij deze producten kan je overal van de natuur genieten. Wij bieden flexibiliteit in de ontwerpfase en mogelijkheden in het leveren van maatwerk. Geschikt dus voor elke ruimte binnen uw inrichting. De hardware van de systemen wordt in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd in onze metaalbewerkingsfabrieken. 

Het assortiment bestaat onder andere uit: wandsystemen voor binnen en buiten, mobiele groenoplossingen en vaste plantenbakken. 

Groenoplossingen zien er niet alleen prachtig uit, ze hebben op tal van andere vlakken positieve effecten. Ze verminderen stress, zorgen voor schone en frisse lucht, verbeteren de akoestiek en werken verkoelend. En dat zijn natuurlijk prettige voordelen voor een hotel inrichting.

Hotel verlichting

Goede verlichting is ontzettend belangrijk in een ruimte. Verlichting brengt veel sfeer in een ruimte. En sfeer is natuurlijk nou net iets wat je aan iedere hotelkamer toe wil voegen. Wij van Dijkos zijn al ruim twintig jaar verlichtingsproducent. Onze lampen worden verkocht onder de naam ZTaHL. Wij ontwerpen en produceren de gehele collectie zelf naar eigenzinnig design met als basis: staal. Vakmanschap staat centraal binnen ons bedrijf, vandaar dat de lampen met de hand gemaakt worden in onze eigen werkplaats in Uden. Naast de algemene collectie die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Wij kunnen voor u de oplossing bieden wanneer er een lamp ontwikkeld moet worden, naar specifieke afmetingen, kleuren of design. Wij hebben in overleg met de architect bijvoorbeeld deze kroonluchter ontworpen wat een echte ‘eyecatcher’ is in de kapel.

Benieuwd welke hotelinrichtingen Dijkos Projects heeft mogen realiseren? 

Bekijk projecten

De kapel van het Marriott hotel Breda met een maatwerk kroonluchter
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U benieuwd WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail