Voorbeeld maatwerk verlichting ZTaHL

Maatwerk meubels

Bent u opzoek naar een uniek meubelstuk met karakter en passie? Een maatwerk meubel dat gewoon met de hand gemaakt is in Nederland? Dijkos Projects ontwerpt en produceert meubels van hoogwaardige kwaliteit, allemaal in eigen fabriek in Uden.

Dijkos Projects volgt de laatste trends op het gebied van interieur en meubels op de voet. We zijn graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Op deze manier kunnen wij onszelf blijven vernieuwen en verbeteren en u perfect adviseren.

Outdoor picknick tafel cumaru hout
Productie van een onderstel op de werkvloer bij Dijkos

Onze werkwijze

Wij maken stalen lampen zoals wij dat willen. We voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL en Dijkos maken samen collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

De makers van de verlichting doen dit met de hand, in onze eigen fabriek in Uden. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL en Dijkos zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw stalen lamp.

Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL en Dijkos maken sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere outdoor (picknick)tafels, indoor tafels, stoelen, stalen bar frames. Daarnaast zit samenwerken in ons bloed. Wij produceren stalen verlichting, dit doen we samen met onze partner ZTaHL. Groenwanden met levende planten produceren wij samen met onze partner GRØNN. Dankzij deze fijne samenwerkingen kunnen wij mooie totaal inrichtingen verzorgen.

Meer weten over onze partners?

LOOKBOOK ZTaHL GRØNN

De Mynthe van GRØNN dient als groene roomdivider in de kantine van UDEA
Sfeerafbeelding van een bar in het hotel Mainz

Maar geen uitdaging is ons te groot, wij gaan graag samen met jou in gesprek om rustig al jou wensen door te nemen. Daarnaast geven wij uiteraard ook graag advies over alle mogelijkheden. Zo hebben we al prachtige maatwerk meubels mogen produceren voor verschillende horecazaken, hotels en kantines.

Bekijk hier projecten die Dijkos Projects heeft mogen realiseren:

Projecten

 

WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail