dijkos projects maatwerk staal

Maatwerk staal

Bent u opzoek naar een totaalleverancier die gespecialiseerd is in maatwerk staal? Dijkos Projects ontwerpt en produceert stalen producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij allemaal in onze eigen fabriek in Uden. Inmiddels bieden wij een ruim assortiment aan. U kunt daarbij denken aan tafels, stoelen, groenoplossingen, verlichting en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming of ruimtes? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

contact opnemen

Eindeloze mogelijkheden

Staal is een fantastisch materiaal. U kunt het buigen, walsen en vervormen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Staal is geschikt  voor al uw projectinrichtingen. Dijkos Projects maakt er tafels, stoelen, picknicktafels, en verlichting van. Wat dacht u van een tafel die u geheel naar wenst kunt samenstellen? U kunt zelf de afmeting, het materiaal van het tafelblad, de vorm en het onderstel bepalen. Of een picknicktafel die het mogelijk maakt om met elkaar te zitten op 1,5 meter afstand? Deze picknicktafels zijn gemaakt van duurzaam bamboe hout en ook hier is maatwerk mogelijk. Benieuwd naar al onze producten? Bekijk deze dan hieronder!

Producten bekijken

maatwerk staal

Onze werkwijze

Geen uitdaging is te groot voor ons. Wij gaan graag samen met u in gesprek om rustig al uw wensen door te nemen.  Daarnaast geven wij uiteraard ook graag advies over alle mogelijkheden. We hebben al prachtige maatwerk meubels mogen produceren voor verschillende horecazaken, hotels en kantines. Ook werken wij veel samen met projectinrichters en interieurarchitecten. Deze samenwerking steken wij zo in dat projectinrichters en interieurarchitecten de focus kunnen houden op het creatieve aandeel van het ontwerp en wij op ondersteuning, ontlasting en de realisatie ervan.  Benieuwd wat we eerder al hebben gemaakt en hoe deze projecten er uitzagen?  Neem dan hieronder eens een kijkje.

Projecten dijkos projects

WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail