Indoor tafel van Dijkos Projects met mooie stalen onderstellen

Project inrichting

Van concept tot realisatie. Dijkos Projects helpt u bij uw project inrichting. Dit doen wij voor horecagelegenheden, kantines, kantoren en hotels. Door jarenlange ervaring lukt het ons om bijna alle ruimtes om te toveren tot inspirerende (werk)omgeving. Wij positioneren ons als totaalleverancier en het belangrijkste kenmerk van onze producten is daarbij staal. We maken producten volledig van staal of combineren met andere materialen, bijvoorbeeld met hout. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen

Mogelijkheden project inrichting

Een verbouwing of verhuizing vormt de ideale gelegenheid om de inrichting van uw kantoor, horecaonderneming, hotel of kantine een nieuwe impuls te geven. Dijkos Projects beschikt over een vakkundig team met uiteenlopende expertises. Wij begeleiden uw project van A tot Z. Doordat wij productie en design in eigen hand hebben zijn de mogelijkheden eindeloos. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt. Bent u benieuwd naar onze producten? Kijk dan hieronder.

Producten bekijken

Interieur bar bij Hotel Mainz by Marriott
Veilig werken op een groen kantoor

Duurzame project inrichting

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, dat weet iedereen. Verras bezoekers daarom met groene en circulaire producten. In samenwerking met zusteronderneming GRØNN bieden wij duurzame oplossingen aan voor horecaondernemingen, kantoren, hotels en kantines. Dankzij deze producten kunt u overal van de natuur genieten. Groenoplossingen zien er niet alleen prachtig uit, ze hebben op tal van andere vlakken positieve effecten. Ze verminderen stress, zorgen voor schone en frisse lucht, verbeteren de akoestiek en werken verkoelend. En dat zijn natuurlijk prettige voordelen voor ruimtes met dagelijkse bezoekers. GRØNN levert onder andere mobiele groenoplossingen, vaste plantenbakken en duurzame producten voor zowel interieur als exterieur. Kunnen wij u helpen met duurzame en circulaire producten voor uw horecazaak? 

Naar de website van GRønn

Projecten

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van ruimtes met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan. Met dochteronderneming GRØNN levert Dijkos Projects ook inventieve groene oplossingen voor binnen en buiten. Creëer een compleet nieuwe stijl met onze producten. Bekijk hieronder de tevreden klanten die wij eerder van dienst zijn geweest.

Bekijk de uitgevoerde projecten

WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail