Bar in het Marriott hotel Breda

Hotel Nassau, Autograph Collection by Marriott – Breda

Dijkos Projects heeft een bijdrage aan de inrichting van het Nassau hotel mogen leveren. Deze unieke historische locatie vertelt de oude verhalen over de tijd dat de adel hier leefde. De oude architectuur is aangekleed met een hypermodern design. De producten van Dijkos zijn te vinden in de slaapkamers, het restaurant, de ontbijtkamer, de vergaderzaal, de bar en de kapel.

De kapel van het Marriott hotel Breda met een maatwerk kroonluchter

Een historisch gebouw met een modern ontwerp

In de slaapkamer zijn verschillende lampen uit de ZTaHL collectie te vinden. Wij hebben ook de verlichting in combinatie met de stalen bogen achter de bedden gerealiseerd. Het restaurant en de ontbijtkamer zijn door Dijkos Projects voorzien van stijlvolle tafels en stoelen. Dijkos Projects heeft het restaurant voorzien van stalen afscheidingen. In de vergaderzaal zijn Catania hanglampen geplaatst, wat perfect aansluit bij het kleurrijk interieur. Dijkos Projects heeft ook de stoelen in deze ruimte geplaatst.

Wij hebben samen met de interieurontwerper van het hotel gekeken hoe we de kapel wilde aankleden op het gebied van verlichting. Er is uiteindelijk een kroonluchter ontworpen, een echte eyecatcher. De bar is voorzien van Catania hanglampen en een stalen bar rek.

Bel Locatie Mail