de MOSK moswand in de entreehal inclusief logo's van UDEA en EKOPLAZA in staal gecoat.

Udea Hoofdkantoor – Veghel

Het hoofdkantoor van de biologische groothandel Udea is verhuisd naar een nieuw pand en daar hoort natuurlijk ook een nieuw interieur bij. Als biologische groothandel kenmerkt ‘groen’ zich als een van de kernwaardes binnen de organisatie. Udea wilde het pand verduurzamen, waardoor ze zich mogen aansluiten bij het BREEAM Excellent (duurzaamheidskeurmerk). Wij hebben hieraan bijgedragen door inventieve groenoplossingen te plaatsen in het pand. De producten zijn geproduceerd onder het GRØNN label, aanbieder van groenoplossingen en partner van Dijkos Projects.

De entreehal bij UDEA met een mynthe als groene roomdivider en een grote plant
Sfeerfoto met groenoplossingen

Een groene omgeving bij Udea hoofdkantoor

Bij de ingang van het hoofkantoor is een MOSK moswand geplaatst, op deze manier worden klanten in een groene omgeving ontvangen. De kantine en kantoren zijn ingevuld met MYNTHES, welke fungeren als roomdividers. Verder zijn er in de kantine maatwerk BASKETS ontworpen van sloophout. De kantoren zijn aangekleed met OLIVEN plantenbakken. Naast alle groenoplossingen heeft Dijkos Projects de stoelen en verschillende tafels geleverd.

Referentiefoto Lieke van den Heuvel

‘’Dijkos Projects heeft de klantwens top uitgevoerd van voortraject tot en met nazorg en creatief meegedacht in mogelijkheden met groen, staal en hout.’’

Lieke van den Heuvel - Projectmanager GRØNN

Bel Locatie Mail