Indoor tafel van Dijkos Projects met mooie stalen onderstellen

Projectinrichting Den Bosch

Bent u op zoek naar een projectinrichter in Den Bosch? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Dijkos Projects richt zich op project inrichtingen van horecagelegenheden, kantines en kantoren. Wij positioneren ons als totaalleverancier, waardoor wij de invulling kunnen geven aan een ruimte samen met architecten of projectinrichters. Het belangrijkste kenmerk van onze producten is staal. We maken producten volledig van staal of combineren met andere materialen, bijvoorbeeld met hout. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen

Mogelijkheden projectinrichting

Doordat wij productie en design in eigen hand hebben zijn er talloze mogelijkheden te bedenken. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt. De producten kenmerken zich door eigenzinnig design en onverzettelijke kwaliteit. Wij blijven op het gebied van producten door ontwikkelen, waardoor er steeds nieuwe productgroepen ontstaan. Benieuwd naar onze producten? Kijk dan hieronder.

Producten bekijken

Interieur bar bij Hotel Mainz by Marriott
Het restaurant van het Marriot hotel Breda

Productie 

Niet altijd zichtbaar maar wel heel belangrijk; ons vakkundige team achter de schermen. Het team maakt het mogelijk om ruimtes optimaal in te richten. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie van ons assortiment en de logistiek hiervan. Ons vakkundige team bestaat uit de afdelingen voorbewerking, zettechniek, kanten, lassen, elektrotechniek magazijn en 3D-tekenen. Door jarenlange ervaring als staalbewerkingsbedrijf zijn de afdelingen goed op elkaar ingespeeld, waardoor het productieproces efficiënt verloopt onder één dak. Zij kunnen u dan ook optimaal helpen met projectinrichting in Den Bosch.

Portfolio

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van ruimtes met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan. Met dochteronderneming GRØNN levert Dijkos Projects ook inventieve groene oplossingen voor binnen en buiten. Creëer een compleet nieuwe stijl met onze producten. Bekijk hieronder de tevreden klanten die wij eerder van dienst zijn geweest.

Bekijk ons Portfolio

Stalen lampen
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail