Indoor tafel van Dijkos Projects met mooie stalen onderstellen

Projectinrichting door Dijkos Projects

Bent u op zoek naar een projectinrichter? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Dijkos Projects richt zich op projectinrichting van kantines, hotels, horecagelegenheden en kantoren. Het belangrijkste kenmerk van onze producten is staal. We maken producten volledig van staal of combineren het met andere materialen. De productie is bij ons in eigen handen. Hierdoor is maatwerk geen enkel probleem. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen

Mogelijkheden projectinrichting

Doordat wij productie en design in eigen hand hebben zijn er dus talloze mogelijkheden. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt. Inmiddels hebben we een breed assortiment. Denk daarbij aan verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels. Wij denken in oplossingen en mogelijkheden. In samenwerking met projectinrichters en interieurarchitecten hebben wij verschillende projecten gerealiseerd waar wij de realisatiefase aan de hand van het interieurontwerp uit handen nemen. Benieuwd naar onze producten? Bekijk deze dan hieronder.

Producten bekijken

Interieur bar bij Hotel Mainz by Marriott
Het restaurant van het Marriot hotel Breda

Productie 

Niet altijd zichtbaar maar wel heel belangrijk; ons vakkundige team achter de schermen. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie van ons assortiment en de logistiek hiervan. Door jarenlange ervaring als staalbewerkingsbedrijf zijn de afdelingen goed op elkaar ingespeeld, waardoor het productieproces efficiënt verloopt onder één dak. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in staal maatwerk. Heeft u een uniek meubel ontworpen voor een ruimte, dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij hebben de productie in eigen beheer en denken desgewenst met u mee naar de meest ideale oplossing. Op deze manier van samenwerken kunt u uw focus houden op het creatieve aandeel van het ontwerp en bieden wij ondersteuning en ontlasten wij u in de realisatie ervan.

Portfolio

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects een rijk assortiment met producten voor projectinrichting. Met dochteronderneming GRØNN levert Dijkos Projects ook inventieve groene oplossingen voor binnen en buiten. Bekijk hieronder de tevreden klanten die wij eerder van dienst zijn geweest.

Bekijk ons Portfolio

Stalen lampen
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail