Voorbeeld maatwerk verlichting ZTaHL

Staal maatwerk

Bent u opzoek naar een totaalleverancier die gespecialiseerd is in staal maatwerk? Dijkos Projects ontwerpt en produceert stalen producten van hoogwaardige kwaliteit, allemaal in eigen fabriek in Uden. Waar u aan kunt denken bij staal maatwerk? Inmiddels heeft Dijkos Projects een ruim assortiment. Denk daarbij aan stalen verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels. Wij zijn meester in luisteren en de juiste vragen stellen zodat we zeker weten dat het product aan al uw wensen zal voldoen. Benieuwd naar de projecten die we al hebben uitgevoerd? Kijk dan hieronder.

Projecten

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dijkos Projects volgt de laatste trends op het gebied van staal maatwerk op de voet. We zijn graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Op deze manier kunnen wij onszelf blijven vernieuwen en verbeteren en u perfect adviseren. Staal is een fantastisch materiaal. U kunt het buigen, walsen, vervormen. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Staal is geschikt in constructieve toepassingen en in creatieve toepassingen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen

Outdoor picknick tafel cumaru hout
Productie van een onderstel op de werkvloer bij Dijkos

Onze werkwijze

Wij maken staal maatwerk zoals wij dat willen. We voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL en Dijkos maken samen collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het u aanspreekt. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL en Dijkos zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw stalen maatwerk. Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL en Dijkos maken sterke collecties en dat mag u letterlijk nemen.

Geen uitdaging is te groot voor ons. Wij gaan graag samen met u in gesprek om rustig al uw wensen door te nemen. Daarnaast geven wij uiteraard ook graag advies over alle mogelijkheden. Zo hebben we al prachtige maatwerk meubels mogen produceren voor verschillende horecazaken, hotels en kantines. Ontvangt u graag vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte? Dan kunt u hieronder contact met ons opnemen.

 

WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail