Staal Uden Dijkos Projects

Staal Uden

Dijkos Projects is opgericht door de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor ruimtes met staal. Onze oorsprong vindt zich in de metaalbewerking, maar inmiddels zijn we al jaren staalproducent en totaalleverancier voor ruimtes. Bent u op zoek naar staal in Uden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij de productie van onze producten in eigen handen hebben, is maatwerk geen enkel probleem. We kunnen vrijwel met alle staal producten uit de voeten. Zo weet u zeker dat wij u kunnen voorzien in al uw wensen voor uw projectinrichting. Ontvangt u graag vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte? Klik dan hieronder.

Contact opnemen

Wat kan Dijkos Projects met staal in Uden?

Ons assortiment is groot, erg groot. We zeiden al eerder dat maatwerk bij ons mogelijk is. Standaard tot ons assortiment behoort verlichting. Wij zijn nu alweer ruim 20 jaar verlichtingsproducent en maken de mooiste en meest unieke stalen lampen. Daarnaast bieden we in samenwerking met onze zusteronderneming GRØNN inventieve groenoplossingen aan zodat u overal van de natuur kunt genieten. Naast deze groen oplossingen, leveren wij ook horeca oplossingen en picknicktafels voor de 1,5 meter samenleving. Een stalen frame? strekmetalen wanden? Ook geen probleem. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Bekijk onze producten

 

Bar in het Marriott hotel Breda

Voor wie is Dijkos Projects?

Doordat wij een breed assortiment aanbieden, kunnen wij ook een brede doelgroep bedienen. Wij denken in oplossingen en mogelijkheden. We helpen u bijvoorbeeld graag met een totaaloplossing voor uw horeca inrichting. Maar ook voor kantoor inrichtingen, kantine inrichtingen en andere ruimtes kan Dijkos Projects u van dienst zijn.  In samenwerking met projectinrichters en interieurarchitecten hebben wij verschillende projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in staal maatwerk. Heeft u een uniek meubel ontworpen voor een ruimte? Dan kunnen wij dit voor u realiseren. U kunt hieronder contact opnemen voor meer informatie.

WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U benieuwd WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail