Stalen lampen

Stalen lampen Rotterdam

Stalen lampen zijn helemaal populair op het moment. En terecht vinden wij! Stalen lampen zijn namelijk stijlvol en tijdloos. De industriële woonstijl, waar stalen lampen vaak in worden gebruikt, is allang niet meer enkel robuust en sterk. Staal kan ook heel verfijnd, elegant en stijlvol zijn. Staal is duurzaam, hierdoor kun je er jaren van genieten. Ons ruime aanbod stalen verlichting bestaat onder andere uit: vloerlampen, hanglampen, tafellampen en natuurlijk maatwerk lampen. Ben je benieuwd naar alle producten?

Bekijk deze hier

Stalen lampen producent Rotterdam

Dijkos is al ruim twintig jaar verlichtingsproducent van stalen lampen. Wij verkopen onze lampen onder de naam van ZTaHL. Daarbij ontwerpen en produceren we de gehele collectie zelf. Wij focussen ons op vakmanschap. Om die reden worden de lampen met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats in Uden. Naast de algemene collectie die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in maatwerk stalen lampen. De mogelijkheden qua afmetingen, kleuren of design zijn daarom eindeloos.

Impressie showroom Dijkos
Stalen lamp

Onze werkwijze

ZTaHL en Dijkos maken samen collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt. Elk project start met een persoonlijk gesprek. Hierin brengen we uw wensen in kaart en geven we advies over de mogelijkheden. De stalen lampen worden met de hand gemaakt in onze eigen fabriek in Uden. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. Wij voorzien u daarom altijd van de juiste product oplossingen. Meer weten over onze werkwijze?

LEEs hier meer over onze werkwijze

Lookbook

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van kantines, kantoren en horecagelegenheden met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verschillende soorten stalen verlichting. Hiermee kunt u uw stijl helemaal compleet maken. Bekijk hier het lookbook met ZTaHL verlichting.

LOOKBOOK STALEN LAMPEN

Stalen lampen
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail