Voorbeeld maatwerk verlichting ZTaHL

Stalen lampen Utrecht

Stalen lampen zijn helemaal populair in Utrecht op het moment. En terecht want het is robuust, tijdloos, sterk en stijlvol. Tegenwoordig wordt stalen verlichting ook wel industriële woonstijl genoemd. Ons ruime aanbod stalen verlichting bestaat onder andere uit: vloerlampen, hanglampen, tafellampen, plafondlampen, wandlampen en natuurlijk maatwerk lampen.

Stalen lampen producent Utrecht

Wij van Dijkos zijn al ruim twintig jaar verlichtingsproducent van stalen lampen. Onze lampen worden verkocht onder de naam ZTaHL in o.a. Utrecht. Wij ontwerpen en produceren de gehele collectie zelf naar eigenzinnig design met als basis: staal. Vakmanschap staat centraal binnen ons bedrijf, vandaar dat de lampen met de hand gemaakt worden in onze eigen werkplaats in Uden. Naast de algemene collectie die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in maatwerk stalen lampen. Wij kunnen voor u de oplossing bieden wanneer er een lamp ontwikkeld moet worden, naar specifieke afmetingen, kleuren of design.

Stalen lampen
Stalen lamp

Onze werkwijze

Wij maken stalen lampen zoals wij dat willen. We voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL en Dijkos maken samen collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

De makers van de verlichting doen dit met de hand, in onze eigen fabriek in Uden. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL en Dijkos zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw stalen lamp.

Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL en Dijkos maken sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van kantines, kantoren en horecagelegenheden met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan.

Maak uw industriële woonstijl helemaal compleet met onze stalen verlichting. Bekijk hier het lookbook met ZTaHL verlichting

LOOKBOOK STALEN LAMPEN

Stalen lampen
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail