Voorbeeld maatwerk verlichting ZTaHL

Verlichting Uden

Op zoek naar een hanglamp, vloerlamp of tafellamp? Dan bent u bij Dijkos Projects aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan verlichting in Uden. Het belangrijkste kenmerk van onze producten is staal. We maken producten volledig van staal of combineren het met andere materialen. Bent u benieuwd naar onze producten? Kom dan langs in onze showroom in Uden of neem contact met ons op.

contact opnemen

Producent verlichting Uden

Wij van Dijkos zijn al ruim twintig jaar verlichtingsproducent van stalen lampen. Onze lampen worden verkocht onder de naam ZTaHL. Wij ontwerpen en produceren de gehele collectie zelf naar eigenzinnig design met als basis: staal. Vakmanschap staat centraal binnen ons bedrijf, vandaar dat de lampen met de hand gemaakt worden in onze eigen werkplaats in Uden. Naast de algemene collectie die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in maatwerk stalen lampen. Wij kunnen voor u de oplossing bieden wanneer er een lamp ontwikkeld moet worden, naar specifieke afmetingen, kleuren of design.

Stalen lamp
Voorbeeld indoor tafel staal onderstel en hout blad

Onze werkwijze

Wij maken stalen verlichting zoals wij dat willen. We voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL en Dijkos maken samen collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

De makers van de verlichting doen dit met de hand, in onze eigen fabriek in Uden. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL en Dijkos zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw stalen verlichting.

Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL en Dijkos maken sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.

Lookbook

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van kantines, kantoren en horecagelegenheden met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan.

Maak uw industriële woonstijl helemaal compleet met onze stalen verlichting. Bekijk hier het lookbook met ZTaHL verlichting

LOOKBOOK STALEN LAMPEN

Stalen lampen
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail