Dijkos PSO gecertificeerd

Dijkos biedt al jaren werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar sinds 1 mei 2020 is Dijkos Projects PSO gecertificeerd en daar zijn we natuurlijk apetrots op!

Dijkos Projects heeft het PSO- certificaat ontvangen voor Trede 2 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd meet- en registratie-instrument en tevens een kwaliteitskeurmerk van TNO dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

Het hebben van werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom vindt Dijkos het belangrijk om een rol van betekenis spelen voor deze mensen, door het aanbieden van sociale werkplekken. Dit doen we voor zowel voor het detacheren van vakkrachten als het uitbesteden van verschillende handelingen binnen het productieproces. 

“Organisaties die ruim bovengemiddeld scoren wat betreft de omvang van de werkgelegenheid die ze bieden voor de PSO-doelgroep en tevens voldoen aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren & ontwikkeling en begeleiding.” PSO over PSO-keurmerk Trede 2.

Dijkos PSO gecertificeerd.

Samenwerken zit hoog in ons vaandel en hier hechten wij veel waarde aan bij Dijkos. Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te bieden om deel te nemen aan de maatschappij door een beroep uit te oefenen en het hebben van collega’s.

Meer weten over Dijkos Projects of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via info@dijkos.nl of bel naar  0413-265429.

Bel Locatie Mail