Big Boys | Dijkos Projects

Horeca inrichten

Dijkos Projects richt zich op projectinrichtingen van horecagelegenheden. Wij bieden u een breed programma, standaard- en maatwerk horeca meubilair, geschikt voor binnen en buiten gebruik. Duurzaamheid en design perfect in balans. Van binnen tot buiten helpen wij horecabedrijven met het realiseren van hun unieke horeca-beleving. Samen met architecten of projectinrichters geven wij invulling aan ruimtes. Het belangrijkste kenmerk van onze producten is staal. We maken producten volledig van staal of combineren met andere materialen, bijvoorbeeld met hout. Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk hier onze producten

Mogelijkheden Horeca inrichting

Doordat wij productie en design in eigen hand hebben zijn er talloze mogelijkheden te bedenken met staal. Maatwerk is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wij blijven op het gebied van producten door ontwikkelen, waardoor er steeds nieuwe productgroepen ontstaan. In ons totaalpakket bieden wij inmiddels ook groenoplossingen aan van onze dochteronderneming GRØNN. Wij zijn expert op het gebied van (horeca)inrichten en positioneren ons als totaalleverancier

Het restaurant van het Marriot hotel Breda
Stalen maatwerk wijnrek bij Restaurant Cusco

Productie 

Niet altijd zichtbaar maar wel heel belangrijk; ons vakkundige team achter de schermen. Het team maakt het mogelijk om horecazaken optimaal in te richten. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie van ons assortiment en de logistiek hiervan. Ons vakkundige team bestaat uit de afdelingen voorbewerking, zettechniek, kanten, lassen, elektrotechniek magazijn en 3D-tekenen. Door jarenlange ervaring als staalbewerkingsbedrijf zijn de afdelingen goed op elkaar ingespeeld, waardoor het productieproces efficiënt verloopt onder één dak. Ons team leren kennen? Klik dan hieronder. 

Portfolio

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van horecagelegenheden met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan. Creëer een compleet nieuwe stijl met onze producten. Bekijk hieronder de tevreden klanten die wij eerder van dienst zijn geweest.

Bekijk ons Portfolio

Mode bij Jaap Dijkos projects
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail