Buitenkant AC hotel Mainz by Marriott

Hotel inrichten

Uit de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor ruimtes is Dijkos Projects opgericht. Dijkos Projects richt zich op project inrichtingen van hotels, kantines en kantoren. Hotels inrichten is voor ons daarom geen enkel probleem. Bij de inrichting van hotelconcepten draait alles natuurlijk om het totaalplaatje en de complete beleving. Alles moet kloppen, tot in het kleinste detail. Alle onderdelen van het interieur moeten passen bij het concept. Dat begint al met een warm welkom bij binnenkomst, maar heeft ook te maken met de verlichting. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Mogelijkheden Hotel inrichting

Doordat wij productie en design in eigen hand hebben zijn er talloze mogelijkheden te bedenken. Wij positioneren ons als totaalleverancier, waardoor wij de invulling kunnen geven aan een ruimte na de totstandkoming van het ontwerp door architecten of projectinrichters. De basis waaruit onze producten bestaan is staal. Wij blijven op het gebied van producten door ontwikkelen, waardoor er steeds nieuwe productgroepen ontstaan. Benieuwd naar al onze producten? Klik dan hieronder.

productaanbod bekijken

 

Interieur van de executive kamer in het Marriot hotel Breda
Stalen maatwerk wijnrek bij Restaurant Cusco

Productie 

Niet altijd zichtbaar maar wel heel belangrijk; ons vakkundige team achter de schermen. Het team maakt het mogelijk om hotels optimaal in te richten. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie van ons assortiment. Ons vakkundige team bestaat uit verschillende afdelingen, die door jarenlange ervaring als staalbewerkingsbedrijf goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor verloopt het productieproces efficiënt onder één dak. Naast de algemene producten die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Ons team leren kennen? Klik dan hieronder. 

Portfolio

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende project inrichtingen van hotels met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan. In ons totaalpakket bieden wij inmiddels ook groenoplossingen aan van onze dochteronderneming GRØNN. Creëer een compleet nieuwe stijl met onze producten. Bekijk hieronder de tevreden klanten die wij eerder van dienst zijn geweest.

Bekijk ons Portfolio

Sfeerafbeelding van een bar in het hotel Mainz
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail