Mode bij Jaap Dijkos projects

Stalen bar Utrecht

En stalen bar is ontzettend populair in Utrecht op het moment. En geheel terecht want het is robuust, tijdloos, sterk en stijlvol. Een stalen bar is een eyecatcher in een ruimte, dankzij de industriële sfeer. Met passende verlichting maak je de stalen bar helemaal af.

Stalen bar producent Utrecht

Wij van Dijkos zijn al ruim twintig jaar productent van stalen meubels. Daarnaast zijn wij ook verlichtingsproducent onder de naam ZTaHL Illuminators. Wij ontwerpen en produceren de gehele bar zelf naar eigenzinnig design met als basis: staal. Vakmanschap staat centraal binnen ons bedrijf, vandaar dat alle meubels met de hand gemaakt worden in onze eigen werkplaats in Uden.

Wij zijn een ervaren maatwerk specialist en kijken graag samen naar jouw wensen, om deze vervolgens te kunnen realiseren.

Sfeerafbeelding van een bar in het hotel Mainz
Bar in het Marriott hotel Breda

Onze werkwijze

Wij maken stalen meubels zoals wij dat willen. We voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL en Dijkos maken samen collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

De makers van de meubels doen dit met de hand, in onze eigen fabriek in Uden. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL en Dijkos zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw stalen bar.

Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL en Dijkos maken sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van kantines, kantoren en horecagelegenheden met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan.

Buitenzijde van de bar bij Brasserie Pastis
WILT U GRAAG PARTNER WORDEN OF BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW PROJECTINRICHTING KUNNEN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP EN WIJ HELPEN U VERDER.
Bel Locatie Mail